Egy falat Budapest

Gasztronómia, Kultúra, Szórakozás Budapesten

Találkozunk!

2018. április 20. 22:25 - Levente Mátyus

De hol?

Maga a hely, egy forgalmas pontján található a városnak. Tökéletes adottságokkal. Azért mondom ezt, mert ez az eddigi legnagyobb beltérrel rendelkező kajálda, ahol eddig jártam. Igen jól ki is használták. Itt nem fogott el az az érzés, hogy, de jó lenne kiülni és ott elfogyasztani a rendelésem. Bent több helyre is le tudsz ülni, választásod szerint. Az összhang és a hangulat itt is megtalálható, hely és dolgozók között, ami nagy pozitívuma az ilyen bároknak. Van itt egy fal, amire bárki fel tudja írni gondolatát. 

Reggeli, Ebéd, Vacsora

A hely tökéletes választás mind három fő étkezésre egyaránt. Gondolkodóba ejtett, mit is rendeljek mikor leültem, mert rengeteg étel közül tudtam volna választani. Egyrészt, van kimondottan reggelis ajánlatuk, ami igen kiemelkedő a városban. Ugyanúgy tudunk szendvicseket rendelni, mint salátákat vagy más snackeket. Valamint van Heti és Állandó ajánlatuk ebédre. Ezek az ételek vacsorára is jók, ha délután, esetleg este térünk be ide. Amit mindig szeretek itt fogyasztani az a frappé, de ha valaki mást szeretne választani sokféle teát, smoothie-t és egyéb italokat is tud rendelni. 

Mire oda értem elfogyott!

Sajnos nem tudtam kipróbálni a napi ajánlatot, mert mikorra odaértem, már nem volt belőle. Majd máskor időben indulok. Szerencsémre találtam más ínycsiklandó dolgot, amit ki tudtam próbálni, hogy tudjak miről írni. Az előző bekezdésből kitalálhatjátok, azt, hogy mit ittam. Frappét. Rendeltem mellé még az állandó ajánlatok közül egy paradicsomos tésztát. Elég ízletes volt maga az étel, habár egy kicsit lehetett volna benne több hús, saját ízlésem szerint. Nagyon tetszett, hogy voltak benne kis paradicsom darabkák. A frappé-ról ,nem tudok sokat magyarázni az ugyanolyan finom volt mint mindig. 

Aki egy finom reggelire vagy ebédre vágyik az mindenképpen keresse fel ezt a helyet! Ez a hely arra is tökéletesen megfelel, hogy bármilyen összejövetelt (bulit, szülinapot, találkozót) szervezz.

Remélem mindenki kedvet kapott egy kis sétára, hogy elmenjen ide, és egyen egy jót! 

Ha érdekesnek tartottad ezt a bejegyzést, és szeretnél értesülni a legújabb gasztronómiai kalandjainkról a városban akkor nincs más dolgod, mint like-olni a Facebook oldalunkat vagy bekövetni minket Instagramon!
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://egyfalatnyiregyhaza.blog.hu/api/trackback/id/tr813852088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása