Egy falat Budapest

Gasztronómia, Kultúra, Szórakozás Budapesten

Játszunk egyet!

2018. május 12. 19:40 - Levente Mátyus

Bowling, biliárd mi kell még?

Ahogy említettem az instagram oldalon a héten nem kajáldában vagy kávézóban voltam. Elmentünk biliárdozni, a Kelet-áruház alatti Fun City Bowling bárba.  
Nehéz megtalálni a helyet, mert egy pincében van. Belül viszont nagyon szuperül ki van alakítva. Tökéletesen el lehet itt tölteni egy napot a családdal, vagy a haverokkal, délután vagy hétvégén össze jönni. 

Mit lehet itt csinálni?

Amint említettem és ahogyan a neve is mutatja, itt lehet bowlingozni, biliárdozni, dartsozni, léghokizni és más játékokon játszani. Márciusban voltunk itt bowlingozni, nagyon élveztük. Úgy éreztem magam mintha egy régi, 80- as évekbeli filmben lettem volna, a cipők miatt. Tökéletesen kialakított blokkokban várhatjuk a sorunkat a dobásig. Vissza térve a biliárdhoz, csütörtök délután mentünk el. Nem voltak nagyon sokan. Viszont így nem is éreztük a zsúfoltságot. Habár elég nehéz is lett volna ilyen nagy helyen. Összesen hat biliárd asztal fogadja a játszani vágyókat. Hangulatos lámpák égnek az asztalok fölött, ha ki van bérelve az az asztal. (Szervezhetnének biliárdos versenyt a felszerelések adottsága miatt). Körülbelül két óra hosszát játszottunk. Kellően elfáradtunk és jól éreztük magunkat. Habár az árak nem a legkedvezőbbek, egyszer kétszer ki lehet bírni. 3000 Ft-ot fizettünk a két óráért és még 4000-et fogyasztottunk. Nem azt mondom, hogy eszeveszetten vészes, de egy diáknak nem mindennapos mókának az ára.

A képekből is kiderült miket ettünk, ittunk. Az italválasztékhoz képest elég kevés a fogunkra való. Kicsivel szélesebb palettával csillagos ötös lenne a hely.  Összefoglalva, nagyon barátságos kis hely. Ha valaki laza baráti összejövetelre vágyik, de nem akar egy szórakozó helyre menni, akkor itt biztos meg fogja találni a megfelelő elfoglaltságot.

Ha érdekesnek tartottad ezt a bejegyzést, és szeretnél értesülni a legújabb gasztronómiai kalandjainkról a városban akkor nincs más dolgod, mint like-olni a Facebook oldalunkat vagy bekövetni minket Instagramon!

https://www.facebook.com/search/top/?q=egy%20falat%20ny%C3%ADregyh%C3%A1za

https://www.instagram.com/egy_falat_nyiregyhaza_blog/

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://egyfalatnyiregyhaza.blog.hu/api/trackback/id/tr1813913602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása