Egy falat Budapest

Gasztronómia, Kultúra, Szórakozás Budapesten

Öt fagyizót kóstoltunk és közte van a város legjobbja is!

2018. június 23. 19:21 - Levente Mátyus

Itt a nyár és ideje hasznosan eltölteni az időnket.

Ki ne szeretné a fagyit, mikor nagyon meleg van nyáron, vagy egyébként is ki ne szeretné! Mikor tél van, mindenki arra vágyik, hogy legyen már nyár és fagyizhasson. Most végigjártam a várost, hogy megmutassam, melyik az az öt cukrászda vagy fagyizó, ahol a finom hűsítők kaphatók.

Az ötödik.

A nagy adagokról híres, krémes fagyikkal teli hely, lett az ötödik. Igen, ez a Három Grácia Fagyizó. Mindig kedves kiszolgálás fogad mindenkit. Azonban mindig ugyanazok az ízek. Mivel nem annyira drága, ezért is kedvelheti mindenki. Aki a tejes fagyit jobban preferálja, mint a vizes fagyit, akkor itt biztosan megtalálja az ízlésének megfelelőt.

 Helyszín: 4400 Nyíregyháza, Zrínyi Ilona u. 1.img_5114.jpeg

A negyedik. 

Ebben a fagyizóban csavart fagyit lehet kapni. Nagyon finom krémes, vagy kellőképen vizes verzióban. Igen ez a Coop mellett található fagyizó, ahol egy nagyon kedves néni szolgál ki minket minden nap. Választhatunk még jégkását is, ha azt jobban kedveljük, de most nem ezt kóstoltam meg. Az árak kedvezőek, és a kiszolgálás is gyors általában.

Helyszín: 4400 Nyíregyháza, Luther u. 1.

image_123986672.JPG

A harmadik.

Sokat dilemmáztam rajta, hogy melyik legyen a harmadik, majd végül a Hisztéria fagyizó nyerte el nálam a harmadik helyet. Ez a fagyizó egy picit messze található a központtól, de megéri oda kinézni. Igen különleges ízek közül választhatunk. Kedves kiszolgálás fogad minket, mint az összes helyen az öt közül. A legjobb az, hogy le lehet ülni, ami nem annyira gyakori egy fagyizóban.

 Helyszín: 4400 Nyíregyháza, Vasvári Pál u. 18.image_123986672_2.JPG

A második.

Ezen a helyen szintén nagy adagokban mérik a fagyit, ami nagyon jó, mert szerintem itt a második legfinomabb Nyíregyházán. Kézműves fagyiról van szó, mint a harmadik helyezettnél és az elsőnél is. Ez a dolog engem mindig is érdekelt. Mitől kézműves egy fagyi? A válasz roppant egyszerű.  Friss alapanyagokkal és minőségi dolgokkal dolgoznak. Ez már önmagában megadja azt a varázst, ami nagyon jó és ritka. Itt ilyen fagyikat tudtok megkóstolni, nagyon nagy és gyakran cserélődő választékban.

Helyszín: 4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8

img_5106.jpeg

Az első.

Szerintem a város legjobbja a Levendula Kézműves Fagylaltozó. Kevesen tudják, hol van. Megosztom veletek. A hősök terénél lévő Samsung bolt mellett. Erről a helyről azt kell tudni, hogy nem gömbben mérik  az adagokat, viszont minden cseppje kincs. Mindig friss alapanyagokból készül, és nagyszerű minőségben kapod kézhez a nyalatot.

Helyszín: 4400 Nyíregyháza Hősök tere 2.

image_123986672_1.JPG

A képekért elnézést kérek, csak így lehetett feltölteni. 

Ha érdekesnek tartottad ezt a bejegyzést, és szeretnél értesülni a legújabb gasztronómiai kalandjainkról a városban akkor nincs más dolgod, mint like-olni a Facebook oldalunkat vagy bekövetni minket Instagramon!

https://www.facebook.com/search/top/?q=egy%20falat%20ny%C3%ADregyh%C3%A1za

https://www.instagram.com/egy_falat_nyiregyhaza_blog/

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://egyfalatnyiregyhaza.blog.hu/api/trackback/id/tr9914063549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása