Egy falat Budapest

Gasztronómia, Kultúra, Szórakozás Budapesten

Budapesti minőség Nyíregyházán?

2018. május 04. 22:37 - Levente Mátyus

Mi az az étel amit mindenből lehet csinálni?

Mindig minden esetben és bárhol lehet fogyasztani. Igen ez a szendvics. Azért írok a szendvicsről, mert megtaláltam, szerintem a város egyetlen szendvicsezőjét, de ha nem is az egyetlent, akkor magasan a legjobbat. Egy éve nyitotta meg "kapuit" a Szendóbár.  Ez a hely, az ahol megvalósították az én elvárásomat. Pesti minőséget csempésztek az ételbe. Ha az nem lenne elég, hogy ők tényleg mindenből tudnak egy jó szendót csinálni akkor elmondom, hogy ami bele kerül az ételbe azt ők csinálják vagy frissen szerzik be. Nem tudom, hogy ki szeret szelektíven gyűjteni, de én igen és ami még nagyon jó dolog itt, hogy papír tálcán kapod meg a szendót és miután megetted ők azt szelektálják. Ez a kajálda a pirosház sarkánál található a buszmegállók mellett. Apropó busz, ha nagyon sietsz, akár elő is rendelheted a szendvicsedet, hogy mire odaérsz, akkorra már csak ki kelljen fizetni, aztán szaladni a buszhoz. Az egyetlen hátrány az, hogy mindezt csak készpénzzel teheted meg, mert nincsen bankkártya termináljuk.

Ha már más nincsen hátra, EGYÜNK!

Második próbálkozásunk már sikeres volt, miután vettünk le pénzt. Néztük a falra felírt étlapot, és választottunk a sokféle szendó közül. Nem is gondoltam, hogy ennyi jó belefér egy ciabattába amit szintén ők készítenek. Megérkeztek a kajáink és miután lefotóztuk őket, fel is faltuk. Hármat rendeltünk mert hárman voltunk. Az asztalunkra került egy brutálisan jó nachosos, jalapenos, csirkemelles, egy grillezett mozzarellás, karamelizált hagymás és egy bbq-s baconos rukkolás szendvics. Olyan tartalmasak voltak, hogy eszeveszetten jól laktunk. Ha valaki még sem elégedne meg egy szendviccsel, kérheti menüben is. Valamint tálakat és salátákat is lehet rendelni.

Térj vissza mikor kedved tartja!

Kiváló reggelizésre is ez a hely. Vannak kimondottan reggelis szendvicsek is. Valamint újdonsággal bővült a palettájuk. Rendelhetők szendvicsek ballagásra, szülinapokra, konferenciákra vagy egyszerűen egy partira is. Magamból kiindulva vissza kell térni párszor, hogy mindent ki tudjak próbálni. Az árak szerintem annyira nem vészesek, egy gyors étteremhez képest. Körülbelül 1500 Ft-ból jól lehet lakni. Ha valakinek nem elég egy 1000 Ft-os szendvics, kérhet mellé burgonyát és üdítőt is. Számomra akkor lenne tökéletes ez a hely, ha valamilyen kis helyi manufaktúrából hoznának értékesíthető ivólevet.

Összességében brutálisan jó és egyedi hely Nyíregyházán. Érdemes kipróbálni, úgyhogy holnap irány mindenkinek! 

Ha érdekesnek tartottad ezt a bejegyzést, és szeretnél értesülni a legújabb gasztronómiai kalandjainkról a városban akkor nincs más dolgod, mint like-olni a Facebook oldalunkat vagy bekövetni minket Instagramon!

https://www.facebook.com/search/top/?q=egy%20falat%20ny%C3%ADregyh%C3%A1za

https://www.instagram.com/egy_falat_nyiregyhaza_blog/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://egyfalatnyiregyhaza.blog.hu/api/trackback/id/tr7213887122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása