Egy falat Budapest

Gasztronómia, Kultúra, Szórakozás Budapesten

Új szezon új ötletek!

2018. szeptember 16. 18:20 - Levente Mátyus

Étteremről étteremre

Újabb kihagyás után újra jelentkezem. Miről is szólt a tavalyi év, amikor elkezdtem a blog írást? Olyan kajáldákat akartam bemutatni - elsősorban a nyíregyiek másodsorban mindenki más számára - ami helyettesíteni tudja a palettájukon szereplő gyorséttermeket. Az idei évet úgy képzeltem el, hogy inkább éttermekről fogok írni, de lesznek másfajta helyek is. 

Az idei első étterem egy nagyon jól frekventált, kültéri résszel rendelkező hely, ahova minden nap sokan járnak.  Szép a belső tere és kedvesek a pincérek is, ami nagyon fontos a vendéglátásban.

A Walk Street arra építette az étlapját, hogy minden korosztály megtalálja a maga kedvére való fogást, ezért lett a étlapjukon utcakaja kategória is, hogy megmutassák, hogy ők nem csak egy sima étterem.

Nagyon régóta tervezgettem, hogy elmenjek oda, most végre sikerült. Sok ember pozitív véleményét hallottam már róla.  Kíváncsi voltam, ezért mi is ellátogattunk oda. 
Mint mindig, itt sem egyedül voltam. Tudjátok, hogy minél több mindenről tudjak nektek írni! Rendeltünk egy  Kentucky csirkemell filét amit BBQ szósszal és házias steak burgonyával tálaltak. Valamint egy konfitált kacsacombot lila párolt káposztával és burgonyapürével. Előtte limonádéval oltottuk a szomjunkat, majd desszertnek is rendeltünk egy kis apróságot. Somlóit és mandulás túró gombócot. Minden nagyon finom volt. A csirkemell filét nagyon ropogósra, egyben omlósra is készítették, amivel hozták a könnyed hangulatot. Tökéletesen passzolt a steak burgonyához. A kacsacomb egy erősebb ízű étel, ami megfelelően lett elkészítve, kimondottan kellemesen passzolt mellé a már jól megszokott lila párolt káposzta. A desszert jólesett a fő fogás után. A somlói a hagyományos módon volt elkészítve, viszont a mandulás túró gombócból egy kicsit hiányoltam magának a mandulának az ízét. A elfogyasztott ételek sora tökéletesen megfelelt egy bőséges vacsorának.

Nagyon nagyon pozitív volt számomra, hogy fel volt tüntetve az, hogy miben van allergén anyag és miben nincs. Így mindenki könnyedén tud tájékozódni. Teljes mértékben meg voltam elégedve a hellyel és erősen ajánlom mindenkinek, hogy menjen el és egyen egy finomat. Az árak étteremhez méltóak voltak. 

Ha érdekesnek tartottad ezt a bejegyzést, és szeretnél értesülni a legújabb gasztronómiai kalandjainkról a városban akkor nincs más dolgod, mint likeolni a Facebook oldalunkat vagy bekövetni minket Instagramon!

https://www.facebook.com/search/top/?q=egy%20falat%20ny%C3%ADregyh%C3%A1za

https://www.instagram.com/egy_falat_nyiregyhaza_blog/

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://egyfalatnyiregyhaza.blog.hu/api/trackback/id/tr7914242715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása