Egy falat Budapest

Gasztronómia, Kultúra, Szórakozás Budapesten

Palacsinta palacsinta palacsinta

2018. április 27. 21:56 - Levente Mátyus

Ki ne szeretné?!

Mindenki ismeri az érzést, mikor meghallja sercegni a palacsintát, vagy megérzi az illatát. Itt ezt megtapasztalhatod. Igen ez a hely a Kedves Palacsintázó, az egyetlen igazi palacsintázó a városban. Aki szereti ezt az ételt, az mindenképpen meg fogja találni azt az ízesítést, ami számára a legkedvezőbb. 

 

Az ajtón belépve és helyet foglalva kerestük az étlapot, de nem találtuk sehol, csak a falon. Ez a dolog egy kicsit rosszul esett nekem, bár ez kevésbé nehezítette meg a választásunkat, mint az, ahány palacsinta közül lehetett választani. Ezt ne értse félre senki, ez egy nagyon jó dolog, mert így mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Mi is így tettünk és rendeltünk. Én egy epres-túrósat, valamint egy tejberizses-áfonyásat. Mind a kettő nagyon finom volt és nem is gondoltam, hogy ennyi mindennel fel lehet turbózni egy palacsintát. Habár lehetett volna az epres-túrósban egy kicsivel több eper, de nem panaszkodom, elfogyott. Ha ez nem lenne elég, az asztalunkra került még egy banános-nutellás és nutellás-túrós. Ezektől is el voltunk ragadtatva. A palacsinták tésztája is nagyon finom volt

Mindenkinek megfelel!

Ez az étterem kimondott kedvence lehet a gyerekes családoknak, szerelmes pároknak és mindenkinek, aki egy jó desszertre vágyik. Pár száz forintból kajálhatsz egy jót. Kellemes hangulat, és kedves emberek fogadnak odabent. Tökéletes hely egy randira, családi délutánra. Ha valaki nagyon nagy palacsinta imádó, akkor még palacsinta tortát is rendelhet itt. Számomra még emel a hely értékén, az, hogy van házhoz szállítás.  Ha szeretnéd megörökíteni az ittléted, akkor csak írd fel a falra a gondolatod, vagy rajzolj bármit, ahogy mi is megtettük.

Ha érdekesnek tartottad ezt a bejegyzést, és szeretnél értesülni a legújabb gasztronómiai kalandjainkról a városban akkor nincs más dolgod, mint like-olni a Facebook oldalunkat vagy bekövetni minket Instagramon!

https://www.facebook.com/search/top/?q=egy%20falat%20ny%C3%ADregyh%C3%A1za

https://www.instagram.com/egy_falat_nyiregyhaza_blog/

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://egyfalatnyiregyhaza.blog.hu/api/trackback/id/tr4413874870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása