Egy falat Budapest

Gasztronómia, Kultúra, Szórakozás Budapesten

Kávézóban jártunk

2018. május 19. 19:17 - Levente Mátyus

Kávé minden szinten?

Ahogyan a címből is kiderül egy kávézóban voltunk a héten! Ez a kávézó nem régen nyílt a Kolbice helyén. Ahhoz képest, hogy milyen új maga a hely, már most nagyon jól ki van alakítva minden. Folyamatosan bővülő kínálatuk már most is igen sokszínű. Kellemesen meglepődtünk mikor leültünk és jött a pincér, aki maga a tulaj volt, mivel rövid idő alatt kiderült, hogy nem magyar a srác. Elkezdtünk angolul beszélgetni és kiderült, hogy Perzsiai, de már régen Magyarországon él. Most kérdezhetnétek miért nem éttermet nyitott egy más kultúrából jött fiatal ember. Ezt a kérdést mi is feltettük neki és hosszabb beszélgetés után kiderült, nem lenne kifizetődő senkinek egy ilyen kis városban mint Nyíregyháza. Ehelyett a kávézó mellett döntött. Igen nem annyira sokszínű, de ő megpróbál mindent kihozni a kávéból és minden területen megmutatni a kávé sokszínűségét. Legyen az jeges kávé, hétköznapi kávé különlegesség vagy az országban majdnem egyedülálló nitro kávé.

Bicikli a falon?

Ahogyan már említettem nagyon jól kihasználva minden helyet, jól berendezett körülmények között ihatjuk meg a kávé csodánkat. Jó idő esetére és mindenki igényére teraszt találunk a kávézó előtt. Mikor mi voltunk sajnos rossz volt az idő, ezért bent ültünk le. Hogy a kedvünk jobb legyen rendeltünk. Az asztalunkra került egy narancsos fahéjas forró csoki, valamint két jeges kávé. Őszintén megmondva, már a nevükre sem emlékszem, de arra igen, hogy nagyon jól esett és nagyon finom volt. Valamint kértünk még házi croissant az italok mellé. 

Ha egy jó helyre vágytok, vagy csak le akartok ülni a haverokkal kávézni, esetleg a péntek esti buli előtt alapozni, itt mindent megtaláltok, ami a kedvetekre való. 

 

Mit érdemes még tudni?

Folyamatosan bővülő és változó akciókkal várják a vendégeket, valamint különleges ajánlatokkal. Érdemes figyelni a facebookot mivel hamarosan lesz egy közös eseménye a helynek a Meating Nyíregyházával. Hamarosan vízipipázni is lehet majd itt. Szerintem ez a fiataloknak kedvez leginkább, de mindenki kipróbálhatja.

Ha érdekesnek tartottad ezt a bejegyzést, és szeretnél értesülni a legújabb gasztronómiai kalandjainkról a városban akkor nincs más dolgod, mint like-olni a Facebook oldalunkat vagy bekövetni minket Instagramon!

https://www.facebook.com/search/top/?q=egy%20falat%20ny%C3%ADregyh%C3%A1za

https://www.instagram.com/egy_falat_nyiregyhaza_blog/

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://egyfalatnyiregyhaza.blog.hu/api/trackback/id/tr613979104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása