Egy falat Budapest

Gasztronómia, Kultúra, Szórakozás Budapesten

Amerika egy lakókocsiban?

2018. június 09. 22:22 - Levente Mátyus

Amerikai életérzés egy karnyújtásnyira 

Lehet már valaki sejti miről fogok most írni, ha nem segítek. A Cock and Bull Diner-ben jártunk. Az egész hely nagyon hangulatos. Aki még nem járt ott az lehet nem tudja, de egy lakókocsi maga a kajálda. Mikor belépünk a lakókocsi ajtaján egyből jópofa kis fém táblák jelennek meg a szemünk előtt és mindegyiken más más amerikaról szóló kép, reklám vagy autó található. Bentről úgy érezzük mintha a 66-os úton egy kis gyors étteremben ülnénk és fogyasztanánk az ételünk. Ami igen nagy pozitívuma a helynek, hogy van bent egy hangfal amire bluetooth-osan lehet rákapcsolódni és saját kedvünkre választhatunk zenét. Viszont nagyon hangulatos lenne, ha egy régifajta hangfal vagy zenegépen lehetne meghallgatni a régi idő slágereit.

Körül néztünk és megebédeltünk!

A nagyon jól kialakított lakókocsiban befoglaltuk a leghátulját. A rendelés az előtt történt, hogy leültünk volna.
Nagyon jó, hogy lehet kártyával is fizetni. Valamint kimondottan sok étel közül választhatunk. 

A rendelés után egy 10 perccel körülbelül meg is érkezett az ebédünk. Nagyon nagyot dobott a helyen az, hogy a mellettünk lévő lakókocsiból érezhettük az készülő étel illatát.

Megérkezett a várva várt pillanat amikor megkóstolhattuk mit is kértünk.

Kimondottan jól választottunk. Rendeltünk egy BBQ Chicken tálat, egy Steak burritot és két Chicken burritot is. Habár volt egy kis kavarodás abból a szempontból, hogy a két Chicken burritoba nem kértünk hagymát. Mégis kaptunk. Attól függetlenül minden nagyon jól volt elkészítve, és igen laktató volt. Azzal az egy burritoval jól laktam.

Az árak változóak. Viszont nem annyira vészesek. Egy nagyon rossz minőségű gyors kajáért is elkérnek annyit, de nem laksz jól vele, sőt mér nem is egészséges. Durván 1500 Ft-ból megtudsz normális ebédelni.

Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki, ha szeretne egy rendes gyors kaját enni, amit ha szeretne még az utcán is elfogyaszthat. 

Cock and Bull Diner: Nyíregyháza, Keskeny u. 14, 4400

Ha érdekesnek tartottad ezt a bejegyzést, és szeretnél értesülni a legújabb gasztronómiai kalandjainkról a városban akkor nincs más dolgod, mint like-olni a Facebook oldalunkat vagy bekövetni minket Instagramon!

https://www.facebook.com/search/top/?q=egy%20falat%20ny%C3%ADregyh%C3%A1za

https://www.instagram.com/egy_falat_nyiregyhaza_blog/

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://egyfalatnyiregyhaza.blog.hu/api/trackback/id/tr1014033388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása